пʼятницю, 14 травня 2021 р.

«СВІТ ДИТЯЧОЇ ПОСМІШКИ» - у Ніжині стартує онлайн-конкурс

Отримайте море позитивних емоцій і радості від наших діток! Адже, що може бути краще яскравих, завзятих посмішок дітей, які знаходяться в колі своєї сім’ї. Давайте радіти і посміхатися разом!

Діти так потребують любові і турботи , батьківської ласки , тож хочеться , щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. Посмішки дітей- це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. Від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.
 
Саме тому, в переддень свята Міжнародного дня захисту дітей , Ліга-клуб «Ділова жінка Ніжинщини» оголошує онлайн фотоконкурс – «СВІТ ДИТЯЧОЇ ПОСМІШКИ».
 
Умови фотоконкурсу прості . Учаснику потрібно надіслати фото дитини з посмішкою в колі сім’ї, або з одним із членів родини. На фото повинно бути чітко зображено обличчя дитини. До фото додається опис : прізвище, ім’я, вік дитини, місце проживання та № телефону. У конкурсі беруть участь діти м. Ніжина та Ніжинського району в 3-х вікових категоріях – 3-6 років, 7- 10 років, 11-15 років.
 
Журі визначить найкращі роботи, та обере по 5 переможців з кожної категорії. Роботи переможців будуть висвітлені на сторінці нашої групи в Fasebook.
 
Увага! До конкурсу не допускаються : роботи , які пропагують насильство, релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну рекламу. А також , фото дітей членів ради Ліга-клуб «Ділова жінка Ніжинщини», та членів журі.
 
Роботи приймаються з 15 по 29 травня 2021 року до 13.00 на електронну адресу : stratilat2008@ukr.net Переможців буде оголошено 1 червня. Фотографуйте посмішки своїх діток і надсилайте роботи нам. Будьте активними.
 
Над відбором фото переможців працюватиме журі у складі:
 
Голова журі Стратілат Тамара голова Ліга-клуб «Ділова жінка Ніжинщини»
Члени журі
Гажаман Тамара заст. голови ради Ліга-клуб «Ділова жінка Ніжинщини»
Б’янка Ганна заст. голови ради Ліга-клуб «Дідова жінка Ніжинщини»
Саєнко Наталія чл.ради Ліга-клуб «Ділова жінка Ніжинщини»
Лана Місячна чл.ради Ліга-клуб «Ділова жінка Ніжинщини»
Липовецька Евгенія викладач коледжу культури і мистецьтва ім.М.Заньковецької
Охонько Сергій радник міського голови, депутат міськради м.Ніжина
Мелашенко Оксана заст. голови Лосинівської ОТГ
Вірко Марина голова Плиськівського ОТГ
Волосянкін Ігор фотохудожник, журналіст
Стратілат Дмитро видавець журналу «Opium Red», фотограф
 
На переможців конкурсу чекають подарунки від організаторів.
 
Бажаємо кожній дитині мати міцну сім’ю і все необхідне для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен з маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.
 
Інформацію взято зі сторінки Тамари Стратілат
 

Немає коментарів:

Дописати коментар